nlc.hu
Család

Détár Enikő szerint ezért jó a kapcsolata a gyerekeivel

Détár Enikő: Hagyni kell, hogy a gyerekek a saját életüket éljék!

A színésznő saját tapasztalatai nyomán teljesen bele tudta élni magát Török Sophie szerepébe.

Meghatóan vallott az anyai szerepről Détár Enikő. A színésznő a Borsnak beszélt arról, igyekszik hagyni a gyermekeit, hogy éljék a saját életüket. Ugyanakkor érezteti velük, hogy ott van számukra mint egy védőháló, akihez bármikor fordulhatnak.

Détár Enikő

Fotó: Magyar Nemzeti Múzeum honlapja

A színésznő erről annak kapcsán beszélt, hogy egy egyedülálló programsorozattal mutatkoznak be a Madách Színház művészei a Magyar Nemzeti Múzeumban. Az április 22–24. között debütáló, az 1848/49-es szabadságharc eseményeiről szóló „A tizenötödik” című musical szereplői márciustól júniusig számtalan alkalommal tartanak rendhagyó tárlatvezetést, melyhez a hátteret a múzeum szakemberei adják. Détár Enikő a vértanú Kazinczy Lajos édesanyját, Kazinczy Ferenc özvegyét, Török Sophie-t alakítja.

Mint fogalmazott a lapnak,

Teljesen bele tudtam élni magamat a szerepbe, hiszen nekem is felnőttek a gyermekeim. A fiamnak is volt lázadó korszaka és volt veszteségem, amiből tudtam meríteni. Igyekszem hagyni a gyermekeimet, hogy éljék a saját életüket. De éreztetem velük, hogy ott vagyok mint egy védőháló, akihez bármikor fordulhatnak.

Szerinte a jó kapcsolatuk alapja többek közt, hogy bár szeretné, nem hívja fel gyerekeit mindennap.

Hagyni kell őket, hogy megtalálják a saját útjukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top