nlc.hu
Sztárok

Egy hónapig külön éltek Détár Enikőék

Détár Enikő és párja tavaly különköltözött

Kemény próbatételen vannak túl.

Kevesen tudják, hogy Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja, az angoltanár Kiss Péter tavaly több mint egy hónapig külön élt. Az élet ugyanis úgy hozta, hogy amikor itthon megritkultak Péter munkái (a csoportos angolórák), Spanyolországban várta egy nem mindennapi lehetőség – értesült a BEST magazin. A Marbellán élő bátyja – akinek arrafelé jól menő kertépítő cége van és többnyire a helyi felső tízezer kertjeiben vállal munkát – remek lehetőséget kínált neki.

Détár Enikő és Kiss Péter

Détár Enikő és Kiss Péter 8 és fél éve vannak együtt (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Détár Enikő párja Marbellán árkot ásott, villanyt szerelt, medencét tisztított, fákat és bokrokat nyírt, valamint szédítő mélységek fölött tisztított meredek sziklafalakat. Mindezek mellett bátyja léböjttáborában masszírozott is.

„Sokszor eszembe jutott, hogy felszállok a következő gépre, és hazajövök – árulta el Péter, aki 10 kilóval karcsúbban és barnán érkezett haza 5 hét után. – Aznap este megegyeztünk, hogy egy darabig nem szakadunk el ennyi időre egymástól” – mesélte. 

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin - címlap
 

Olvass még Détár Enikőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top