nlc.hu
Család

Olivia Wilde incidense a színpadon

Borzasztó kínos helyzetbe hozták Olivia Wilde-ot több száz ember előtt

Nagyközönség előtt kapta kézhez Olivia Wilde a bírósági papírokat gyerekei felügyeleti jogáról.

Olivia Wilde-nak gyermekei apja, Jason Sudeikis adta át a felügyeleti papírokat a 2022-es CinemaCon színpadán. A 38 éves színésznő a Ne aggódj, drágám című filmjének bemutatója miatt jelent meg kedd este Las Vegasban, 4100 filmipari szakértő előtt, amikor jogi dokumentumokat kapott egykori partnerétől, Jason Sudeikistől.

A Deadline szerdán arról számolt be, hogy forrásaik szerint a Caesars Palace Colosseum színpadán kihelyezett borítékban a 46 éves Emmy-díjas színész gyerekfelügyeleti papírjai voltak. A Variety azt állította, hogy Sudeikis nem tudta, hogy  ilyen nyilvános és megalázó módon kell szembesülnie a dokumentumokkal. 

A források kezdetben arról számoltak be, hogy a dokumentumok egy kéretlen forgatókönyv részét képezik, amelyeket egy rajongó küldött el, abban a reményben, hogy felhívja a Dr. House egykori színésznőjének a figyelmét. A papírokat egyébként a közönség soraiból egy ismeretlen személy adta át a színésznőnek. „Ezt nekem?” – kérdezte Olivia, mielőtt kinyitotta a borítékot, és  elolvasta a dokumentumokat. Ezután folytatta előadását.

Olivia Wilde

Olivia Wilde a bírósági papírokkal (Fotó: Greg Doherty / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Olivia és Jason 2020 végén váltak el, és két közös gyermekük van: a nyolcéves fiuk, Otis és lányuk, Daisy, aki 2016-ban született.

Jelenlegi felügyeleti megállapodásuk részletei továbbra is titkosak, és sem Olivia, sem Jason nem kommentálta a boríték tartalmát.

A CinemaCon azt mondta, hogy az incidens fényében most újraértékelik a biztonsági eljárásaikat: „A rendezvény történetében még soha nem fordult elő olyan incidens, hogy olyan küldött közeledett volna a színpadhoz, akinek nem volt felhatalmazása arra, hogy ott tartózkodjon” – mondta Mitch Neuhauser, a cég ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, az incidens fényében újraértékelik biztonsági eljárásainkat, hogy biztosítsák minden résztvevő biztonságát.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top