nlc.hu
Család

Pápai Joci nevében vertek át egy idős nőt

Szerelmet ígért a kamu Pápai Joci egy idős nőnek, milliókat csalt ki tőle

Bűnténybe keverték bele az énekest.
pénz

Nagy összeget csalt ki egy netes bűnöző egy 72 éves nőtől. A nénit egy önmagát Pápai Jocinak kiadó személy azzal hitegette a cseteléseikben, hogy szerelmes belé, elválik a feleségétől és Tatán összeköltözik az asszonnyal – írja a Bors.

54 éve házasok anyukámék. (…) Az édesanyám nagy Pápai Joci-rajongó. (…) Fél évvel ezelőtt derült ki, hogy ez a csevegés valós és az édesanyám azt hiszi, hogy másfél-két éve Pápai Jocival beszélget. (…) Mindennap kedves üzeneteket kapott. Ő egy, a gyerekeinek élő, boldogtalan házasságban élő nő, aki szeretetre vágyott. (…) A kamujoci azzal áltatta az édesanyámat, hogy szereti. (…) Nem tudom, mennyi pénzt utalt át az édesanyám a csalóknak, (…) de az biztos, hogy az elmúlt pár évben anyagilag milliós nagyságrendű mínuszba került” – mesélte a Balázsék című műsorban az átvert asszony lánya.

A Borsnak megszólalt Pápai Joci, aki elkeseredve nyilatkozott a bűncselekményről: “Egyszerűen nem térek magamhoz. Letaglózott és nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen történhet, és az én nevemmel vernek át idős embereket“.

Még több csaló az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top