nlc.hu
Család

Kiderült, hogy a férj nő

Megdöbbentő: 10 hónap után jött rá a feleség, hogy férje valójában nő

Egy indonéz nő, aki a közelmúltban megtudta, hogy azonos neműek házasságában él, azt állítja, hogy soha nem vette észre, hogy férje valójában nő.

Egy 22 éves, indonéz nő (nevezzük NA-nak) egy online társkereső alkalmazáson ismerkedett meg álnok férjével. Ahnaf Arrafif néven volt bejegyezve, és azt állította, hogy sikeres orvos, aki külföldön tanult. Néhány hét randevúzás után Ahnaf meglátogatta a nőt, és még szülei ápolásában is segített neki, akik akkoriban betegek voltak, így amikor néhány héttel később megkérte NA-t, a szülők gyorsan áldásukat adták rájuk.

Nem sokkal azután, hogy ő és Ahnaf összeházasodtak, NA és családja furcsa dolgokat kezdett észrevenni a fiatalemberen. Először is ott volt az a tény, hogy a nő könyörgése ellenére Ahnaf soha nem vitte el, hogy találkozzon a szüleivel. Aztán gyanús lett a laza időbeosztása, ami nem igazán illett a többszörös végzettségű orvosi pályafutásához.

Amikor NA csomókat fedezett fel férj mellkasán, hormonális problémaként kezelte. Aztán amikor Ahnaf egy nap hazajött és zuhanyozni készült, a nő anyja azt követelte, hogy vetkőzzék le, hogy bebizonyítsa, igazat állít neméről.

Ahnaf nem tudott kiszabadulni a helyzetből, levette a ruháit, és beigazolódott, amire NA édesanyja számított: a férj valójában nő. Ahnafnak nem maradt más választása, bevallotta, hogy az igazi neve Erayani, és szinte mindenről hazudott, beleértve a munkáját is.

Hihetetlen módon NA azt mondta a Jambi Kerületi Bíróságnak, hogy soha nem gyanította, hogy férje nő, amíg az anyja rá nem kényszerítette a vetkőzésre. Sejthető, hogy a házas életük nem a klasszikus értelemben zajlott…

NA panaszai ellenére Erayani csak azért áll bíróság elé, hogy orvosi képesítésének meghamisításáért feleljen, nem pedig azért, mert férfinak adta ki magát.

Indiában nemrég egy férj perelte be a családját, miután a házasságkötés után kiderült, hogy felesége transznemű.

 

Kiderült, hogy a férje nő

A férj, aki nő. Fotó: Youtube

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top