nlc.hu
Család

Csalódottság a gender reveal buli után

Csalódott volt, amikor kiderült, hogy fia lesz, ellene fordult az internet

A gender reveal bulit megtartották, másnap már semmi baj nem volt, de éjszakára nagyon kiborult a kismama.
Gender reveal buli

Megindító, vagyis megindítónak szánt videót tett közzé a TikTokon egy anyuka. Nicole Shamlin a rövid klipben azt mutatta meg, hogy bár a gender reveal bulin – ezek azok az események, ahol a szülők a világ tudtára adják a gyerek nemét, és gyakran ők is ekkor szembesülnek vele – nagy volt a boldogság, az éjszakát már végigsírta, kiderült ugyanis, hogy második gyermeke is fiú lesz. „Hogy tudnék szeretni két fiút?” – tette fel a kérdést az anya a videóban. „Ezzel lecserélem az első fiamat?” A poszt leírása szerint a gendercsalódottság – ha esetleg nincs is ilyen szó, akkor most már van – igenis létező dolog, és a szülő ilyenkor konkrétan gyászol. Azóta egyébként megoldódott a dolog, a szülők boldogok és izgatottak. (Azon lehet vitatkozni, hogy komoly szertartás, vagy hülye divat a gender reveal; de ők legalább nem okoztak futótüzet a sajátjukkal.)

@nicoleshamlin

#greenscreenvideo Gender disappointment is real. I only felt that way for a day. Now we are beyond excited and thankful.💙💙💙VIDEO IDEA FROM @patricialeeann09 #genderdissapointment #boymom #genderreveal

♬ that way slowed – vibe sounds

A kommentek között aztán, ahogy erre számítani lehetett, elszabadult a pokol: sokan az anya szemére vetették, hogy hogy merészel csalódottságot érezni; többen azzal érveltek, hogy mindegy a gyerek neme, csak egészséges legyen. Az egyik anya elmesélte, hogy végigszenvedték a lombikprogramot, hogy gyerekekük lehessen, és boldogok voltak úgy is, hogy fiú lett. Nicole erre azt válaszolta, hogy inkább ne feltételezzék a másik előéletét, hiszen neki is volt egy vetélése, és egyébként is,

azt érzek, amit akarok, és senki sem szólhat semmit, nem vagytok a helyemben.

A kommentelők persze nem vették figyelembe, hogy nem szólhatnak semmit, és inkább szóltak. A teljes képhez hozzátartozik, hogy sokan az anya pártjára álltak, és arról számoltak be, hogy hasonló csalódottságot éreztek, többen pedig biztatták, hogy a harmadik gyerek simán lehet lány is.

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top