nlc.hu
Család

Dédi reakciója a babaváró bulin

Hisztizett a 83 éves dédi, amikor megtudta, hogy milyen nemű lesz az unokája

A 83 éves Elena nem foglalkozott azzal, hogy takargassa az érzéseit. A videós pedig mindent rögzített.
Család ünneplés

Már nemcsak az Egyesült Államokban, de nálunk is egyre népszerűbbek a kisbaba nemét bejelentő bulik. Színes tortákkal, lufikkal, vagy éppen színes füsttel szokták a világ tudtára hozni, a születendő baba nemét.

Ezekből a szituációkból aztán egészen parádés videók készülnek. Van, hogy a vőlegény dühöng, amiért kislánya lesz fiú helyett, de láttunk már a neten olyan videót is, ahol a nagymama fellökte a menyét, hogy a fiával ünnepelje a születendő baba nemét. Mintha a kismamának ehhez nem is lenne köze…

Egy friss videón pedig az látható, ahogyan a 83 éves hölgy, valósággal dührohamot kap, amikor megtudja a dédunokája nemét. 

Daniela Florez ugyanis a nagymamáját, Elena Diazt is meghívta a buliba, ráadásul direkt úgy tervezte, hogy imádott nagyija szülinapján leplezzék le a születendő kisbabája nemét. Csakhogy, amikor Elana megtudta, hogy kisfiút hoz a gólya, dühösen távozott a helyszínről.

“Szerintem a videó mulatságos. A nagymamám ilyen karakter, amúgy tele van szeretettel és mókás. Én vagyok az első unokája, aki dédunokával ajándékozza meg, ezért volt ez egy igazán fontos dolog számára. Azért volt csalódott, mert azt mondtam neki korábban, hogyha lányom lesz, akkor róla fogom elnevezni”- magyarázta egy cikkben Daniela. Egy későbbi videóból pedig az is kiderült, hogy a dédi már előre csináltatott egy nyakláncot amelyen az Elena név szerepel, azt adta volna oda dédunokájának.

A dédi később úgy fogalmazott, hogy teljesen mindegy milyen nemű lesz a pici, csak egészségesen jöjjön a világra. Pár nappal később pedig a korábban megvásárolt rózsaszín babakelengyét kicserélte kékre, és azt adta ajándékban. Azt nem tudni, hogy mit tett az aranymedállal.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her 🤣 ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum 😂 #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top