nlc.hu
Család

Schobert Norbert a magyar egészségtelen életmódjáról

Schobert Norbert szerint egy átlagos magyar havi 200 ezret költ elhízásra

A fitneszceleb szerint a magyarok táplálkozása önsorsrontó, és ha elhíznak, inkább a csodától várják a megoldást.
Schobert Norbert a Életünk története adásában 2020. novemberében

A magyarok táplálkozási szokásairól, az egészségtelen életmódjukról fejtette ki a véleményét Schobert Norbert az RTL KLub Fókusz című műsorában.

A fitneszceleb azt mondta, „minden negyedik magyar pre-diabéteszes, tehát a 2-es típusú cukorbetegség előszobájában van”. Ez szerinte brutális, mert ezek az emberek egy-két éven belül diabéteszesek lesznek.

Beszélt arról is, hogy az elhízás oka a modernkori szénhidrát-mérgezés. Úgy véli, az emberek egyáltalán nem táplálkoznak tudatosan, és amikor pluszkilókat szednek fel, inkább a csodától várják a megoldást. A közösségi oldalakon pedig rengeteg az átverés.

Az emberek inkább kidobnak 9-10-20 ezer forintot egy orbitális nagy hülyeségért, egy átverésért, minthogy szembenézzenek a számokkal

– mondta Schobert Norbi, aki nemrégiben büszkén mutatta meg, hogy mennyit fogyott a legkisebb fia.

Gyakran hallja kifogásként az elhízottaktól: az egészséges étrend drágább és csak a gazdagok privilégiuma. Szerinte egy átlag magyar ember közel 200 ezer forintot eszik el egy hónapban, azaz körülbelül hat és félezer forintot költ naponta ételre, és így az elhízásra.

Norbi Szerint a magyarok táplálkozása önsorsrontó, rengeteg olyan ételt fogyasztunk, amelyek semmit sem adnak a szervezetnek, de elhízáshoz vezethetnek.

(24.hu)

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top