nlc.hu
Sztárok

Így néz ki most Schobert Zalán

Büszkén mutatta meg Schobert Norbi, hogy mennyit fogyott a legkisebb fia

Szerinte nemcsak egészségesebb, de jóképűbb is a fia.

Schobert Norbi, az ország fitneszguruja mindig is élharcosa volt az egészséges életmódnak, és az izmos idomoknak. Habár Lara és az ifjabb Norbi is szépen kidolgozott testtel büszkélkedhet, legkisebb fiát, a 12 éves Zalánt sok kritika érte a testalkata miatt.

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Olajos Piroska)

Egy évvel ezelőtt viszont Zalán úgy döntött, életmódot változtat. Nem a szülei kérésére kezdett diétázni, hanem azért, mert sokat bántották a kortársai, illetve a kommentelők, és tenni akart ez ellen. Mára teljesen megváltozott, amit a büszke apuka meg is osztott közösségi oldalán. 

Zizike Kisfiam két éve kezében a fehér lisztes nokedlivel, pörköltszafttal és tegnap este az Update szerint elkészített, cukormentes tortával! Sokan csak a testtel foglalkoznak, miközben a szénhidrátcsökkentett életmódváltás sokkal jóképűbbé, egészségessé és önbizalomban gazdaggá teszi a kisgyermeket! Én büszke vagyok Rá nagyon!” – írta a bejegyzésében Norbi, melyben Zalánról van egy két évvel ezelőtti és egy mostani fotó is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top