nlc.hu
Család

Michelle Obama új könyve

Önsegítő könyvvel jelentkezik újra Michelle Obama

Michelle Obama memoárja, a magyarul is megjelent Így lettem 2018 legnagyobb könyvsikere volt, amiből az első két hétben kétmillió példány kelt el, azóta pedig már 15 millió eladott példány körül jár. Nem csoda, hogy amellett, hogy gyerekeknek indított főzőműsort, rákapott az írás ízére: novemberben érkezik angolul a korábbi first lady második könyve, amelynek már a címe is sokatmondó:

The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times

Jól tükrözi, hogy az önéletrajzi elemek mellett itt hangsúlyosabban jelenhet majd meg az önsegítő jelleg – írja a 24.hu. A közleményben is azt ígérik, hogy a könyvben a hihetetlen népszerűségnek örvendő egykori first lady  a személyes tapasztalatai mentén fog elmélkedni változásról, kihívásokról és a hatalom természetéről. Az ízelítő alapján ilyen gondolatok is akadnak majd benne:

“Megtanultam, hogy az önértékelés egy csomagban jön a sebezhetőséggel, és hogy bennünk, emberekben az a közös, hogy a körülmények ellenére mindig valami jobbra áhítozunk. A világosságban bátrabbá válunk. Ha ismered a fényed, ismered önmagad.”

Michelle Obama

Michelle Obama előző könyvével. Fotó: NICHOLAS KAMM / AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top