nlc.hu
Család

Bódi Csabinak végrendelete

Bódi Csabi már 23 évesen megírta a végrendeletét

Már 20 évvel ezelőtt gondoskodott minden vagyona sorsáról a mulatós sztár.

Bódi Csabi ugyan jó egészségnek örvend, két évtizeddel ezelőtt azonban már gondoskodott a felesége és a gyermekei jólétéről arra az esetre, ha nem várt esemény történne vele – írja a Bors. Ekkor mindössze 23 éves volt a mulatós sztár.

Bódi Csabi

Bódi Csabi nagyon előrelátó (Fotó: TV2 / press.tv2.hu / Central Médiacsoport / Central)

„2003-ban írtam végrendeletet és gondoskodtam a meglévő és a leendő vagyonom sorsáról. Utána pedig kötöttem egy biztosítást, hogy ha én nem leszek, megkönnyítsem a családom életét. (…) Nagy segítség nekik, ha nem kell aggódniuk a sírhelyem és az egyéb dolgok miatt, ami ezzel jár” – indokolta döntését a bulvárlapnak Bódi Csabi, aki a szüleitől tanulta meg, hogy az anyagiakat illetően is gondolni kell a jövőre.

Elmondása szerint nem milliárdos, de szépen él a családjával. „Nem jártam diszkóba, night clubokba, hanem amit 20 évvel ezelőtt kerestem, félretettem, (…) befektettem, aztán lekötöttem. (…) Most lehet látni a 20 év kőkemény munkájának eredményét” – mesélte.

Olvass még Bódi Csabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top