nlc.hu
Család

Babaként is ismerte a 19 évvel fiatalabb feleségét

Sokkolta a férfit, amikor megtudta, hogy már kisbabaként látta a nála 19 évvel fiatalabb feleségét

Ha egy nálad 19 évvel fiatalabb emberrel házasodsz össze, benne van a pakliban, hogy már találkoztatok, amikor te már felnőtt voltál, ő pedig még csak egy csecsemő.

A 48 éves Rich Foetu Tomkinson és a 29 éves Evie Foetu Tomkinson 2018-ban találkoztak, amikor a férfi betért a pubba, ahol a nő dolgozott. Bár eleinte pont a nagy korkülönbség miatt nem hittek abban, hogy ebből tartós kapcsolat lehet, 2019 elején összeköltöztek, majd szeptemberben jött a lánykérés. Amikor Evie bemutatta Richet az 53 éves édesanyjának, kiderült, hogy már találkoztak korábban, amikor a férfi abban az utcában dolgozott, ahol a lány családja lakik, sőt szinte bizonyos, hogy Rich láthatta a bébi Evie-t, amint az anyja a babakocsiban az utcában tologatta – derül ki a LadBible cikkéből.

Rich és Evie

A korkülönbség? 19 év (Fotó: TikTok)

Persze a dolog fura volt, de elintézték egymás között egy nagy nevetéssel. Szerintük az életkor amúgy is csak egy szám, az ember pedig nem választja meg, kivel esik szerelembe. A párnak idén júliusban volt az esküvője, és már az első közös gyereküket várják. Richet gyakran nézik a felesége édesapjának, de a legtöbb ember szerencsére azonnal látja, hogy ők ketten mennyire összeillenek. A családjuk mindvégig támogatta őket, senki sem próbálta lebeszélni őket az összeházasodásról. A lánykérés nagyon romantikusra sikeredett, hiszen egy jótékonysági esemény színpadán történt, ahol ezer néző szurkolt azért, hogy a térdre ereszkedő Richnek igent mondjon Evie. Nem kellett csalódniuk, hiszen a lány még csak nem is hezitált. Az esküvőjükre pedig mindketten az életük legszebb napjaként emlékeznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top