nlc.hu
Család

Eljegyezték a Jókai utcai házomlás súlyos sérültjét

Eljegyezték a Budapesti Operettszínház balerináját, akire ráomlott a Jókai utcai épület tetőszerkezete

Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt.

Eljegyezte párja a Budapesti Operettszínház balerináját, Nikit, akire júniusban ráomlott egy ház tetőszerkezete a Jókai utcában. A pár boldogsága határtalan, a fotókon is jól látszik, hogy csodásan sikerült a lánykérés – számolt be a Blikk. A lap azt írta, hogy a felejthetetlen pillanatoknak a család és a szűk baráti kör is részese lehetett.

Babácsi Beni és Niki eljegyzése.

Fotó: Facebook / Budapesti Operettszínház

A Budapesti Operettszínház által Facebook-oldalukon közzétett bejegyzés alapján az eljegyzésre az Operettszínház főigazgatóját is meghívták, Kiss-B. Attila pedig örömmel elment a fiatalok nagy napjára. Az eseményhez az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet biztosított meghitt, szakrális helyszínt.

Mint ismert, az operettszínház 27 éves balerinája indén júniusban sérült meg munkába menet, amikor több száz kiló törmelék hullott az utcára, miután leomlott egy ház tetőszerkezete az Ó utca és Jókai utca sarkán.  Az elképesztő erővel, ötven méteres szakaszon zúduló több tonnányi törmelék öt parkoló autót a földdel tett egyenlővé, négy járókelő pedig megsérült. A baleset idején vele volt párja, Bakácsi Benjámin, a férfi azonban nem sérült meg.

A táncosnő sokáig mesterséges kómában volt, súlyos koponya- és gerincsérülése miatt, de állapota javult. Több életmentő műtéten is átesett, de augusztus végén elhagyhatta az intenzív osztályt. A balerinát átszállították a rehabilitációs intézetbe, ahol további gyógykezeléseken vesz részt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top