nlc.hu
Család

Csúfos véget ért egy bizarr szerelem

Otthagyta a családját az Ukrajnából menekült lányért, de gyorsan toxikus kapcsolat lett belőle

A férfi otthagyta a családját az ukrán lányért, akit befogadtak az otthonukba. Most azonban ők is szakítottak.

A 30 éves, kétgyermekes brit édesapa, Tony Garnett és a 22 éves ukrán menekült lány, Sofia Karkadymot viszonya felháborította az Egyesült Királyságot. A részlegesen vak Sofiát idén májusban fogadta be otthonába a Garnett család a nyugat-yorkshire-i Bradfordban található házába. Alig 10 nappal a nő érkezése után a férfi otthagyta családját és elköltözött a lánnyal otthonról.

szerelem

Fotó: Getty Images

Tony Garnett a Daily Mailnek azt állította, hogy szakított Sofiával, mert elmondás szerint a lánynak súlyos alkoholproblémái vannak, továbbá egy késsel megrongálta a falat bérelt lakásukban.

A RTL azt írja, hogy Garnett szerint múlt szombaton este vesztek össze végleg a 30. születésnapján Bradfordban lévő otthonukban. Sofia késes tombolása után a férfi a rendőröket is kihívta. A veszekedés idején két másik ukrán menekült is a lakásban tartózkodott, akiknek Garnett és Sofia szállást adott.

Garnettnek elege lett a lány dühkitöréseiből és szakítottak, a férfi szerint szerint az sincs kizárva, hogy Sofia poszttraumás stresszben szenved, amely gyakori a háborús menekültek között. A lány Kijevből származik, amelyet az oroszok bombáztak ugyan, de nem szálltak meg. Garnett hozzátette, megpróbálja új lakáshoz juttatni az ukrán lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top