nlc.hu
Család

Szilágyi Liliána a terveiről

Esküvőt szeretne Szilágyi Liliána, pedig soha nem álmodozott arról, hogy egyszer feleség lesz

Kiderült, mivel foglalkozik most az úszónő, és milyen magánéleti tervei vannak.

Volt olimpiai úszó, akit bántalmaztak, most szünetel és újraépít mindent – így jellemzi magát Szilágyi Liliána, akit Puskás-Dallos Bogi interjúvolt meg az Index Sunday Brunch című műsorában. A 25 éves úszónő – aki 2021 decemberében azzal állt a nyilvánosság elé, hogy apja gyerekkorától kezdve testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta – többek között arról is beszélt, hogy szerinte a bántalmazottak érdekvédelme még gyerekcipőben jár Magyarországon, miközben olyan védőhálóra volna szükség, amely mindenkinek segítséget nyújthat.

Szilágyi Liliána

Szilágyi Liliána most sok mindent újragondol az életében – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Bár idén tavasszal bejelentette, hogy felhagy a versenysporttal, de a medencétől nem tud eltávolodni, és nem is akar. “Lebegni szoktam és gyógyulni a víz által” – vallotta be Szilágyi Liliána, aki jelenleg jógaoktatónak tanul, de emellett pszichológia-asztrológiát is hallgat, valamint énekel is. Idővel pedig olyan sportolóknak akar rehabilitációs foglalkozásokat tartani, akik abbahagyták a versenyzést.

Mindemellett azt is elárulta az úszónő, hogy igazából soha nem álmodozott arról, hogy egyszer feleség lesz. Úgy érzi, hogy ez ugyan nem illik a karakterébe, de szeretne esküvőt, az apjáéktól látott házasságot azonban semmiképpen sem fogja folytatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top