nlc.hu
Család
Somhegyi Krisztián a lánykérésről

„Benne van a levegőben” – Somhegyi Krisztián a lánykérésről

A szerelmesek már azt is eldöntötték, összeköltöznek.

Már tavasszal sejteni lehetett, hogy az Exatlon sztárjára, Somhegyi Krisztiánra rátalált a szerelem, méghozzá a szintén Exatlonos Kempf Zozo exe, Viczián Viki személyében. A műugróbajnok és modell barátnője azonban csak a nyáron vállalták fel nyilvánosan is, hogy egy párt alkotnak

Somhegyi Krisztián

Somhegyi Krisztián (Fotó: Instagram)

„Nagyon jól érezzük magunkat együtt, találkozgatunk, igen, együtt vagyunk. Viki és Zozo már rég szakítottak, amikor mi megtetszettünk egymásnak. Ez azért fontos, mert nemcsak csapattársam, hanem barátom is Zozo. De felnőtt emberek vagyunk, ők mindketten tovább léptek. Így teljesen tiszta lappal indultunk neki ennek a kapcsolatnak” – nyilatkozta akkor Krisztián, aki most a Dancing with the Stars harmadik évadában mutatja meg tánctudását. 

Krisztián és táncpartnere, Tóth Katica egy játék során meséltek magukról, melyben kiderült, a látszat ellenére igenis romantikus a sportoló, sőt arra is válaszolt, milyen közel áll most a megházasodáshoz. 

„Valószínűleg én még nem fogok megházasodni. Még nem gondolkozom rajta, de nyilván benne van a levegőben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top