nlc.hu
Család

Először ünnepli meg igazán születésnapját Lorene Summey, aki 105 éves lesz hamarosan

Hamarosan 105 éves lesz, de eddig soha nem volt igazi születésnapi bulija ennek az idős hölgynek

Most viszont óriási mulatságot szerveznek a tiszteletére.

Lorene Summey volt a legidősebb gyermek a családban, és mivel sokszor kellett vigyáznia a testvéreire, nem nagyon tudott eljárni bulizni, még a születésnapján sem. Az idős hölgy, aki november 23-án ünnepli majd 105. születésnapját viszont most bepótolhatja az elmaradást, a kérésére ugyanis táncmulatság lesz abban az idősek otthonában, ahol most él. 

Lorene Summey

Fotó: Somerset Court of Cherryville/Facebook

A Mirror cikke szerint pedig a szervezők komolyan veszik a feladatukat, lesz grillezés, DJ, fotós, torta és egy helyi középiskola diákjai is felajánlották, hogy szívesen segítenek a buli körüli teendőkben, az ünnepelt pedig rendőrök kíséretében érkezik majd. És ez nem minden, Cherryville város tanácsa a hölgy születésnapját Lorene Summey-nappá nyilvánította, és fel is fogják köszönteni, sőt, megyeszerte őt fogják ünnepelni.

Lorene Summey-nek volt még egy kívánsága, szeretne 105 születésnapi lapot kapni, és úgy tűnik, ez a kérése is teljesül, ugyanis már több tucat üdvözlőlapot kapott. „Annyira csodálatosak az emberek, szerintem még fel sem fogta, milyen óriási buli készül a születésnapja alkalmából, de ő egy igazi kincs, és megérdemli, hogy ilyen nagy ünnepet szervezzenek neki” – nyilatkozta Lorene Summey unokahúga, Brenda Craine.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top