nlc.hu
Család

A 19 éves srác eljegyezte az 56 éves nagymamát

A 19 éves srác eljegyezte az 56 éves nagymamát, az internet népe kikezdte őket

A párocska Thaiföldön él, és az eljegyzésük után akkora médiaérdeklődés alakult ki körülöttük, hogy már külföldön is terjed a hírük.

A 19 éves Wuthichai Chantaraj még tíz éve találkozott először menyasszonyával, az 56 éves Janla Namuangrak-kal, amikor a nő a szomszéd házba költözött. Az első interakciójuk az volt, amikor Janla megkérte a tízéves Wuthichait, hogy segítsen neki arrébb húzni egy cserepes növényt. A szimpátia rögtön kölcsönös volt, és ezután a srác gyakran talált alkalmat arra, hogy átugorjon a szomszédba és segítsen az elvált nőnek a házimunkában. Eleinte csak barátkoztak, ám miután Wuthichai 17 éves lett, már azt érezte, hogy számára ez a kapcsolat már több lett barátságnál – írja az odditycentral.

Wuthichai és Janla

37 év köztük a korkülönbség (fotó: Facebook)

Hamarosan összejöttek, ám egy darabig nem beszéltek erről a családjaiknak: csak idén év elején meséltek nekik a kapcsolatukról. Nem sokkal ezután a történetük a helyi média címlapjaira került.

Nagyon meglepett, ami történt, hiszen gyerekkora óta ismerem. Amikor elmondtuk az embereknek, hogy együtt vagyunk, őrültnek néztek minket. A gyerekeimet sokkolta a dolog. Általa újra fiatalnak érzem magam, és együtt maradtunk. Boldogok vagyunk. Hamarosan összeházasodunk

– mesélte Janla. Tudják, hogy a 37 éves korkülönbséget nehezen tolerálják az emberek, de ez nem tartja vissza őket attól, hogy kettesben randizzanak a városban vagy épp kézen fogva sétáljanak, hiszen boldogok együtt. Az 56 éves nő korábban házas volt, a házasságából három gyereke született, és már mindegyikük a harmincas éveit tapossa. Wuthichai családja jobban elfogadta a kapcsolatukat, mint a nő famíliája. A fiút először azzal gyanúsították, hogy csak a nő pénzére van szüksége, ám miután kiderült, hogy Janla egy lepukkant házban él és egyáltalán nem gazdag, az emberek rájöttek, hogy a srác érzelmei komolyak. A pár teljes vállszélességgel felvállalja a kapcsolatot, interjúkat is szívesen adnak, és az internet teli van a közös fotóikkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top