nlc.hu
Család

30 évvel fiatalabb afrikaihoz ment hozzá egy nő

Tanzániába költözött és hozzáment 30 évvel fiatalabb szerelméhez egy amerikai nő

Lányával nyaralt, amikor beleszeretett egy utcai árusba.

Deborah Babu 2017-ben nyaralt Tanzániában a lányával, amikor megismerkedett Saitoty Babuval. A férfi éppen portékáját árusította a strandon, amikor belefutott anyába és lányába. A nők nem akartak semmit se venni, de fotózkodtak egyet a férfival és közben Deborah szóba elegyedett vele.

gyűrűk, esküvő

Fotó: Unsplash

A pár összebarátkozott, kapcsolatban maradt, és Saitoty elkísérte Deboraht a következő utazására. 2018-ban összeházasodtak egy tradicionális maszáj esküvőn (a maszájok Kelet-Afrika egyik etnikai csoportja, akik Kenya déli síkságain és Tanzánia északi részén élnek) és Deborah közel 15 ezer kilométerre költözött kaliforniai otthonától, hogy szerelmével lehessen.

Deborah, aki korábban rendőrként dolgozott azt nyilatkozta a LadBible-nek, hogy egyáltalán nem kereste a szerelmet és nem is számított rá. A családja, gyerekei pedig támogatták döntésében, igaz, voltak olyan barátok is, akik a korkülönbség miatt nem, de ők már nem részei az életének.

Deborah szerint férje nem akar az Egyesült Államokba költözni, így nem azért ment hozzá, hogy zöld kártyát szerezzen magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top