nlc.hu
Család

Így lesz szerelmes a nő

20 apróság, amitől egy nő szerelmes lesz a férfiba

Meg lehet fogni, hogy mitől leszünk szerelmesek egy pasiba? Egy mentálhigiénés szakember megpróbálta megválaszolni a kérdést.

Anjana Rajbhandary mentálhigiénés szakember 20 nővel beszélgetett 10 különböző országból, és arról kérdezte őket, hogy szerintük milyen apró dolgoktól lesznek szerelmesek a férfiakba a nők. Nem számít, hogy a világ melyik részéről származunk, a nők között van egy láthatatlan kötelék, amit ez a kutatás is jól reprezentált, ugyanis rengeteg átfedést talált a válaszok között a szakember. Arra a következtetésre jutott, hogy igazából nem kell sok ahhoz, hogy egy nő boldog legyen, hiszen a megkérdezett nők által leggyakrabban felsorolt apróságok is mind arra utalnak, hogy a leghőbb vágyunk, hogy a párunk figyeljen ránk és törődjön velünk. A következő válaszok voltak a legnépszerűbbek, amikor feltette a szakember a kérdést, hogy mitől lesz a nő szerelmes egy pasiba?

Ha a férfi:

1. Emlékszik a különleges dátumokra és eseményekre

Egy nő elolvad attól, ha a férfi, akivel randizik, emlékszik az első találkozásuk napjára, a születésnapjára, az évfordulójukra és úgy általában, a jeles dátumokra.

2. Részt vesz a házimunkában

Igen, ezek hétköznapi, unalmas dolgok, amiket mi is csinálunk, de ha részt vesz a férfi (egyébként közös feladat), azt nagyra értékeljük. Legyen szó takarításról, bevásárlásról, vagy mosásról, a férfi részvétele a háztartásban a törődés jele.

3. Gyorsan válaszol

Ha a nő ír egy üzenetet, akkor azt várja, hogy a férfi válaszoljon, és mivel nagyjából 2,6 másodpercig tart a válasz megírása, ezért elég gyenge kifogás az, hogy túl elfoglalt a pasi ahhoz, hogy visszaírjon.

4. Felhív telefonon

A mai világban már mindenki üzenetekben cseveg inkább, de a nőnek jólesik, ha a férfi az üzeneteken kívül olykor fel is hívja telefonon, hogy hallja a hangját.

5. Tisztelettel bánik másokkal

Az, ahogy egy férfi másokkal bánik, tükrözi, hogy végül hogyan fog bánni egy nővel. Tehát ha kedves a kiszolgálókkal és az idegenekkel az utcán, akkor a nő szemében sok pontot nyerhet.

6. Tisztálkodik rendesen

Bár kétségtelenül van bája az oroszlánszagnak, de egy nő sem akar egy ápolatlan férfit maga mellett. Az alapvető higiénia igenis hozzátesz a szerelemhez.

7. Nyilvánosan kimutatja az érzelmeit

A nő szereti, ha mások előtt is megmutatja a férfi, hogy összetartoznak. Ehhez persze nem kell egymásra mászni nyílt színen, elég annyi, ha a férfi megfogja a nő kezét, átöleli a derekát vagy nyom egy puszit az arcára.

Férfi megpuszilja a nő vállát

Mi kell a szerelemhez? (Kép: Getty Images)

8. Lehajtja a vécéülőkét

Már az is sokat jelent, ha időt szán a férfi arra, hogy valamit a nőre gondolva megtegyen, még ha ez ilyen egyszerű dolog, mint egy vécéülőke lehajtása.

9. Intelligens

A nők imádják az intelligens férfit, aki tisztában van önmagával és a körülötte lévő világgal, és aki képes okosan elbeszélgetni a párjával.

10. Megöleli a nőt

Szinten minden nő igényli a testi közelséget, ölelést a párjától. Nem feltétlen szexuális töltetű ölelést szeretnénk, sőt, sokszor többet ér a szexnél egy gyengéd ölelés a fűben fekve egy gyönyörű napsütéses napon, vagy a csillagokat bámulva.

11. Megnevetteti a nőt

Bármelyik férfi, aki meg tud nevettetni egy nőt, mindig plusz pontokat szerez a nőnél és a barátainál, családjánál.

12. Aktív életmódot él

Nem kockás hasat várnak el a nők, de azt szeretik, ha a férfi törődik a külsejével és az egészségével. Az aktív életmóddal együtt járnak a közös élmények, amikkel be lehet férkőzni a nő szívébe.

13. Védelmező

Ha egy férfi gondoskodik arról, hogy a nő védve érezze magát, az olyan biztonságérzetet ad a nőnek, amivel félig már le is vette a lábáról és bizonyította a szerelmét.

14. Kedveli a nő barátait

Egy nőnek sok mindenre van szüksége ahhoz, hogy bemutassa a legjobb barátait a pasinak, akivel randizik, így ha beengedi a világába, az azt jelenti, hogy a férfi valamit jól csinált.

15. Valami különlegeset tesz, minden ok nélkül

Nem kell, hogy születésnap/évforduló legyen, lehet valami apróság is, mint például egy aranyos üzenet írása, vagy egy kis kedvesség, ami azt mutatja, hogy a férfi odafigyel a nőre.

16. Érdeklődik a nő szenvedélye és hobbija iránt

Ha a nő szeret csellózni, a pasinak nem kell órákat vennie, de ha őszinte érdeklődést mutat a szenvedélye iránt, azzal megmelengeti a nő szívét.

17. Szavahihető

Bárki mondhat bármit, vallhat szerelmet szóban ezerszer is, de a végén csak a tettek mutatják meg, hogy a férfi valóban elkötelezett a nő iránt.

18. Főz a nőnek

Az sem baj, ha a férfi csak egyetlen ételt tud elkészíteni, mégis, azzal, hogy megfőzi a nőnek egy romantikus vacsora alkalmából, szinte biztos, hogy leveszi a lábáról.

19. Jó hallgatóság

A nőnek fontos, hogy a párja meghallgassa részletekbe menően azt, ami történt vele. Nem vár megoldást a férfitól, csak megértő füleket, hogy érezze, támogatja a szerelme.

20. Sebezhető

Sok férfi megpróbálja fenntartani a macsó imidzsét, pedig a nő számára fontos, hogy a párja kimutassa a gyengeségét is. Ez ugyanis azt mutatja, hogy a férfi beengedte őt az életébe, és komolyan veszi a párkapcsolatot.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top