nlc.hu
Család

Leszakadt egy tőketerebesi lakóház padlója

Leszakadt egy tőketerebesi lakóház padlója, heten voltak a szobában

Csodával határos módon senki sem sérült meg a házomlásban, az ijedtség azonban hatalmas volt.
Régi lakóház

Az egyáltalán nem szokványos éjszakai történésről a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság is beszámolt a Facebook-oldalán. A tőketerebesi tömbház lakói nem sokkal éjjel 2 óra előtt riadtak fel arra, hogy az első emeleti lakás hálószobájának padlója leszakadt a benne lévő ággyal és az ott-tartózkodó 7 személlyel együtt.

Csodával határos módon senkinek sem esett bántódása, ennek ellenére a mentők is kivonultak a helyszínre. A rendőrség mellett a város képviselői is megjelentek a balesetnél, a megsérült lakóház ugyanis önkormányzati tulajdonban van, áll a bumm.sk oldalán.

A balesetről tett bejelentést követően a hatóságok azonnal mentőegységeket küldtek a helyszínre, s odasiettek a város képviselői is, mivel a lakás önkormányzati tulajdonban van. A keletkezett kár nagyságát egyelőre még nem becsülték fel – számolt be a Facebook-oldalán a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság.

A keletkezett kár mértékét eddig nem tudták megbecsülni, az azonban biztos, hogy az érintett lakrész egy időre lakhatatlanná vált. Emiatt az ott élők nem térhettek vissza a lakásba, megsegítésükre még a hajnali órákban válságstáb állt össze, a rendőrség pedig közveszély okozásának gyanúja miatt indított nyomozást.

(Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top