nlc.hu
Család

Kaparós sorsjegy nyeremény

Milliókat nyertek kaparós sorsjegyen egy szülinapi buli résztvevői

Hiába ütötték meg a főnyereményt, nem állnak le a sorsjegyvásárlással.

Egy marylandi házaspár 50 000 dollárt nyert egy kaparós sorsjegyen, amit abban az étteremben vásároltak, ahol épp egy születésnapi bulin vendégeskedtek. A barátjuk nagy napja alkalmából gyűltek össze a DeSantis Pizza Grill and Bar-ban Perry Hallban, amikor a pár férfi tagja úgy döntött, szerencsét próbál.

„Nem számítottam különösebben nagy nyereményre, inkább csak a játék öröméért akartam lekaparni a sorsjegyeket” – mondta Fortuna kegyeltje, aki már az első szelvénnyel is nyert 10 dollárt. 

Születésnapi torta

Az asztaluk mellett elhaladó pincér volt az, aki egy szempillantás alatt megoldotta a rejtélyt, és közölte velük, hogy megütötték az 50 000 dolláros főnyereményt.

A busás összeg annyira váratlanul érte a házaspárt, hogy egyelőre azt sem tudják, mit fognak kezdeni a nyereményükkel. Abban az egyben biztosak, hogy mostantól szorgosabban fognak kaparós sorsjegyet vásárolni, hátha még egyszer felragyog a szerencsecsillaguk.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top