nlc.hu
Család

Milliókat nyertek a karácsonyi kaparós sorsjegyen

15 év után éppen karácsonykor nyert hatalmas összeget a kaparós sorsjegyen egy házaspár

Évről-évre az a szokás náluk, hogy sorsjegyeket tesznek a fa alá karácsonykor. A tavalyi kaparás igencsak busás nyereményt hozott!
Kaparós sorsjegyek

Alig hitt a szemének az a marylandi házaspár, amelyik karácsony reggelén lekaparta az ünnep alkalmából választott sorsjegyet. A lehető legnagyobb összeg, 100 ezer dollár ütötte így a markukat. Azon sem kellett hosszan törni a fejüket, milyen hasznos dologra fordítják majd a nyereményt.

A férj kedvenc NFL-csapatát ábrázoló sorsjegyeket eddig is lelkesen vásárolták, eget verő nyereményt azonban hiába vártak. Ez nem szegte a kedvüket, mint a szerencsés férfi elmondta, körülbelül 15 éve vesz időnként a szelvényekből.

Amikor meglátták, hogy mennyi pénzt nyertek, kisebb sokkot kaptak és többször is ellenőrizniük kellett, amit láttak, mert nem merték elhinni, hogy Fortuna végre rájuk is szemet vetett.

Mivel a párnak van két kisebb gyermeke, úgy döntöttek, hogy a sorsjeggyel nyert busás összeget félreteszik, és a gyerekek taníttatására fordítják majd. Ennél jobb befektetést aligha találhattak volna!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top