nlc.hu
Család

Láncfűrész okozta a kisfia halálát

Láncfűrésszel véletlenül elvágta a kisfia nyakát egy apa Romániában

A baleset az egész környéket sokkolta.
láncfűrész,

Saját 9 éves fia nyakát vágta el egy láncfűrésszel az apja Romániában szerda este. Mint a Tények riportjából kiderül, a 37 éves apa a kertben dolgozott, a szigetelésre használt nádat vágta a fűrésszel, a kisfia pedig segített neki. Az apa többször is kérte a fiát, hogy ne szaladgáljon körülötte, és maradjon a háta mögött. A gyerek ennek ellenére elbújt a nád között, a férfi pedig a nádról lerepülő törmelékek miatt nem vette észre. Ekkor vágta meg a láncfűrésszel a nyakát.

Nem látta, hol a gyerek, és véletlenül a nyakát érte a láncfűrész. Egyből eldobta a kezéből és hívta a mentőket. A nád magas, ő pedig csak a nád tetejét vágta” – mondta el a sokkos állapotban lévő anya.

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, az apa ugyanis a kisfiú ütőerét vágta el a fűrésszel. Az újraélesztés már sikertelen volt.

Az apa sokkos állapotba került a baleset után. Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás ellene, de szabadlábon védekezhet.

A család 5 gyermeket nevel nehéz anyagi körülmények között.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top