nlc.hu
Család

Késsel támadt a szerelmére

Nyakon szúrta a férje, Niki mégis vele képzeli el a jövőjét

Örökre nyakán viseli a szúrás nyomát, Koliba Nikoletta mégis azt reméli, kiengedik a börtönből a férjét, akinek megbocsátott.
Börtönőr zárja a cellaajtót

Niki, aki a Blikknek mesélte el cseppet sem mindennapi történetét, azért harcol, hogy a börtönbe került férjét, Lászlót ne ítélje el a bíróság, és mielőbb újra együtt élhessenek.

Tisztában van vele, hogy sokan bolondnak tartják, de bízik abban, hogy ha megismerjük a történetét, megértjük, miért ragaszkodik annyira a férjéhez. „Engem az anyukám még fiatalon eldobott magától, a világon senkim nem volt. Lehet, hogy hihetetlen, de kamaszként teljesen magamra maradtam a világban. A legkilátástalanabb helyzetben egyetlen ember karolt fel és nyújtott némi vigaszt, az pedig Laci volt. Végre fedél volt a fejem fölött, nála lakhattam, cserébe pedig semmit nem kért. Akkor ez nekem a mindent jelentette. Barátok lettünk, szerelmi vagy szexuális kapcsolat nem volt közöttünk” – idézte fel a kezdeteket Niki.

Bár az idő múlásával mindketten más oldalán találták meg a boldogságot, barátok maradtak és mindig tudták a másikról, hogy hol tart az élete. 16 év ismeretség után idén januárban jöttek össze, majd oltár elé is álltak. A férfi alkoholproblémái beárnyékolták a mindennapjaikat, de Niki azt mondja, „ha Laci nem ivott, az életünk igazi tündérmese volt: imádott és kényeztetett engem, leste minden gondolatomat”

László a szörnyű eset előtt is rengeteg szeszes italt fogyasztott, többször is összeveszett Nikivel, amit a férfi náluk lévő barátja is végighallgatott. Estére teljesen kicsúszott a kontroll a kezéből: „Ültünk hárman a konyhaasztalnál, egyszer csak egy szóváltás közben tiszta erőből orrba vágott. Erre én adtam neki egy pofont, mire felkapta a kést, amivel hátulról a nyakamba szúrt. Ömlött a vérem, nagyon megijedtem. Centiken múlt az életem, szerencsére a fő verőeret nem találta el.”

László most börtönben van, Niki nem látogathatja, mivel ő az ügy sértettje. Nagyon szeretné azonban, ha nem ítélnék el, és újra együtt lehetnének. „Amikor bajban voltam, egyedül ő volt mellettem, most ő is megérdemli ugyanezt tőlem. Nem felejtem el neki, amit csinált, de képes vagyok a megbocsátásra. Megérdemel még egy esélyt, mert alapjában véve egy jó ember. Nyakon szúrt a párom, én mégis visszavárom” – mondta Nikoletta, aki tudja, hogy férje is nagyon megbánta, amit tett.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top