nlc.hu
Család

Önvédelemre hivatkozik az anya, aki Ferencvárosban megkéselte gyermeke apját

Mellkason szúrta gyermeke apját, aki kislánya előtt bántalmazhatta őt

A 30 éves nő beismerte a késelést.

A bíróság úgy döntött, nem tartóztatja le a 30 éves nőt, aki a gyanú szerint mellkason szúrta gyermeke apját egy ferencvárosi lakásnál még csütörtökön. 

Az RTL Híradójának információi szerint a férfi érkezése után rátámadt az anyósára és gyermeke anyját is megütötte, aki ezután szúrhatta mellkason. A kislány pedig mindezt végignézhette.

A vérző férfit a fürdőszobában találták meg a rendőrök, miután betörték az bejárati ajtót, az apa ugyanis belülről beletörte a zárba a kulcsot, így míg ő a lakásban maradt a négyéves lányával, az édesanya és a nagymama kint rekedt. 

Villogó egy rendőrautó tetején

Kétszáz szülő és gyerek vett részt az iskolai tömegverekedésben (Fotó: Unsplash)

Mivel az élettársa egyelőre nem nyújtott be ellene magánindítványt, ezért a férfit nem hallgatták ki gyanúsítottként. Az RTL Híradó úgy tudja, a megkéselt apa jól van, és hazaengedték a kórházból.

A 30 éves nő a rendőrségen beismerte a késelést, a bíróság pedig úgy döntött, hogy ugyan a megalapozott gyanú fennáll, de nem tartóztatják le, szabadlábon védekezhet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top