nlc.hu
Család

Használt fényképezőben talált fotót az apjáról

Használtan vett fényképezőgépben talált egy fotót az apjáról

A lány nagyon megdöbbent, amikor a memóriakártyán talált egy fényképet, amelyen az apja szerepelt.
Egy nő fényképez egy kis digitális kamerával

Bizarr élményről számolt be a TikTokon egy amerikai lány, aki vett egy használt fényképezőgépet, és megtalálta rajta az apja fotóját.

A blondebitchi név alatt posztolt videó feliratában az olvasható, hogy a fiatal egy Goodwill jótékonysági üzletben vásárolt egy fényképezőgépet Arizonában. A készülékben lévő memóriakártyán képek is voltak, és legnagyobb megdöbbenésére az egyik fotón az apja szerepelt.

@blondebitchi My boyfriend and I were so scared I called my dad immediately #viral #scary #haunted #fyp #newyear #trending #trend ♬ Ev3ry0ne i5 always c0nnect3d - :/\

 

Sajnos a lány többet nem árult el az esetről, de rendkívül ijesztőnek találta a dolgot. Főleg annak fényében, hogy az apja Idaho államban él, több mint ezer kilométerrel arrébb.

Nemrégiben egy német férfi vett egy használt merevlemezt, amelyen 1980-as években készült fotókra és pornográf felvételekre is bukkant, de megtalálta az előző tulajdonos bankszámlaszámát és egyéb pénzügyi adatokat. 

(24.hu)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top