nlc.hu
Család

Megengedte a 9 éves kislányának az orrpiercinget

„Rossz anya vagy” – Letámadták a nőt, mert a 9 éves kislányának orrpiercingje van

Az amerikai édesanya szerint nem is olyan nagy ügy, ha a 9 éves gyerekének megengedi, hogy orrpiercinget csináltasson.
Orrpiercing egy fiatal lány orrában

Nagy felháborodást okozott a kommentelők között egy amerikai édesanya, miután megengedte a 9 éves kislányának, hogy orrpiercinget csináltasson. Néhányan egyenesen rossz anyának nevezték a 28 éves nőt.

Az egész azzal kezdődött, hogy Meagan Black feltöltött a TikTokra egy videót, amelyen a kislánya, Bella bohóckodik a videós kapucsengő kamerája előtt; azt játssza, mintha egy részeg állna az ajtó előtt, és azt kéri, nyissák ki az ajtót.

A felvételen az is látszik, hogy a gyerek erős szempillaspirált és orrpiercinget visel, amit nem hagytak szó nélkül a netezők. „Egyszerre néz ki 7 és 15 évesnek az orrpiercing miatt” – írta az egyik hozzászóló, de olyan is akadt, aki egyenesen felnőttnek hitte a kislányt.

A támadások után az anya egy másik videóban elárulta, hogy a piercing valódi, és azért engedte meg a lányának, mert a gyerek nagyon szeretett volna egyet, és a fülbevalók nem tetszenek neki.

Mi ebben olyan nagy ügy? Nem a nyelve vagy a szemöldöke, és nem tetováltatta az arcát, csak egy egyszerű orrkarikát akart

– válaszolta az anya, aki egy következő videóban azt írta, hogy kislánya ugyanolyan, mint egy hasonló korú gyerek, aki szeret a családjával lenni, és ezt bizonyítandó családi fotót mutatott a lányról.

Később Meagan és Bella megosztott egy másik videót is, amelyben a kislány azt mondta a piercingjéről: „Ne mondjatok róla semmit… a kedves emberek mondhatnak róla valamit, de ha valami gonoszat akartok kommentelni, inkább ne írjatok semmit, kérlek”. Bella azt is elárulta, hogy a piercing nem fájt, és anyja nem kényszerítette rá. 

A tetoválás és a piercing általában gyakori vitatéma a családokban, egy tinédzser lány például évekig rejtegette a testékszereit és a tetoválásait, mielőtt 19 évesen megmutatta az apjának. Walesben azonban jóval egyszerűbb a helyzet, mert ott a 18 év alattiaknak betiltották a piercinget. 

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top