nlc.hu
Trend

Orrpiercinget kapott a 12 éves kislány a TikTok miatt

Elég lájk gyűlt össze a videóra, orrpiercinget kapott a 12 éves lány

Az iskola nem örül a kislány új testékszerének, de az édesanyát nem érdekli: a lánya imádja a orrpiercingjét.
Orrpiercing 12 éves lánynak

A @cherries_87 felhasználónevű TikToker, azaz Tink és a kislánya, Ruby gyakran megosztják a közösségi oldal népével a mindennapjaikat. A videóikat lassan 700 ezren követik. A hónap elején Tink arról osztott meg egy posztot, hogy a hetedikes kislánya nagyon vágyik egy orrpiercingre. Az anya-lánya páros pedig úgy döntött, hogy Ruby megkaphatja a testékszert, ha a videójuk eléri a 25 ezer lájkot a TikTokon. „Gyerünk srácok, menni fog!” – zárta a videót a lelkes gyerek.

@cherries_87

SHALL I? Get liking 🤣🤣 #mumsoftiktok #mumsoftiktok

♬ original sound – Tink

A videó  még aznap átlépte a 27 ezer kedvelést, mostanra pedig több mint 100 ezernél jár. „Emlékeztessetek, hogy soha többé ne menjek bele ilyesmibe egy olyan appon, ahol ennyire imádja mindenki Rubyt” – igyekezett poénra venni a döbbenetes számot Tink a következő posztban, ahol bejelentette, hogy állni fogja a szavát. Ezután az egyébként is piercerként dolgozó édesanya a saját fürdőszobájukban meg is ejtette a dolgot. „70 ezren kértétek, hogy tegyük meg. Szóval megtettem!” – írta a nő a videóra. 

@cherries_87

Replying to @Freya🤍 OH NOOO!!!! 🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #mumsoftiktok #THINKTINK

♬ original sound – Tink

Ruby ugyan odáig volt meg vissza a piercingért, néhány kommentelő azért aggódni kezdett, mit fognak ezért szólni az iskolában. Nekik lett igazuk: Tink másnap már kapta is a hívást a lánya osztályfőnökétől a testékszer miatt. „Számítottam rá. Megállították Rubyt az iskolában, és figyelmeztették, hogy a házirend szerint nem lehet piercing az arcon, a szabályt pedig be kell tartanunk.” 

@cherries_87

Replying to @Bmdwaxywonders I DO NOT GO BACK ON MY WORD!!! 😱😱😱 #mumsoftiktok #THINKTINK

♬ another one bites the WAM – veggibeats

Anya, lánya és az iskola végül arra a kompromisszumra jutottak, hogy a tanév maradékát Ruby ragtapasszal az orrán járja le. Következő évtől pedig kicserélik egy átlátszó ékszerre az orrában lévő piercinget, hogy ne látszódjon.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top