nlc.hu
Család

Lopás szülés alatt

Párja szülése alatt a kórházból lopott az apa

Pénzt és bankártyát lopott a szülészetről az újdonsült apa.

Amíg a párja szült, az apa pénzt és bankkártyát lopott egy szülőszobából a zalaegerszegi kórházban – közölte a police.hu oldalon kedden a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A 19 éves férfi hétfőn, miközben a párja éppen szült, bement a Zala Megyei Szent Rafael Kórház egyik szülőszobájába, ahonnan egy kabátból készpénzt és bankkártyát lopott el. Az esti órákban az eltulajdonított fizetőeszközzel vásárlásokat hajtott végre.

A rendőrök az egészségügyi dolgozók segítségével rövid időn belül azonosították a tolvajt, akit késő este a kórházban fogtak el. A zalaegerszegi rendőrök lopás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit.

Nemrég egy férfi egészségügyi alkalmazottnak adta ki magát, hogy kórházban fekvő betegektől lopjon. Előbb egy kórteremben hagyott telefont tulajdonított el,  a másik alkalommal egy  fekvőbetegtől vette el a mobilját, de azt végül nem tudta elvinni, mivel egy másik beteg közbelépett. 

Ágy egy kórházi szobában

Fotó: Unsplash

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top