nlc.hu
Család

Testszínű bikinialsója miatt kritizáltak egy anyukát - videó

Testszínű bikinialsót vett fel egy anyuka, emiatt háborog a TikTok

A videó most újra terjedni kezdett, és rengetegen fejtették ki a véleményüket ezzel kapcsolatban.

A TikTokon újra felbukkant egy videó egy édesanyáról, aki úgy döntött fekete bikinifelsőjét testszínű alsóval párosítja, és emiatt úgy tűnt, mintha majdnem meztelen lenne. A felvételt az anyukáról és kisfiáról először még 2021-ben osztották meg, de valami oknál fogva most több ezer emberhez jutott el ismét, és rengeteg új komment is érkezett hozzá. 

Voltak, akik elsőre tényleg azt hitték, hogy a nő nem visel bikinialsót, és bőven kapott megjegyzéseket amiatt, hogy pont olyan árnyalatra esett a választása, ami majdnem megegyezik a bőrének színével. Van, aki azt is megjegyezte, mivel gyerekek is voltak a közelben, ez még inkább illetlen öltözék volt, míg mások hozzáfűzték, kár ennek ekkora feneket keríteni. 

És rengeteg olyan hozzászóló volt, aki nem értette, miért dobta fel nekik ezt a videót a TikTok, hiszen teljesen másra kerestek rá, volt, aki Kanye West állítólagos új feleségére volt kíváncsi, valaki pedig egyik ismerőse után érdeklődött volna, mégis ez volt az első videó, amit felajánlott neki az alkalmazás. 

Egy nő kalapban napozik a tengerparton

Fotó: Getty Images

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top