nlc.hu
Család

Fiával bikiniben fotózkodó testépítő anya

Bikiniben merészelt fotózkodni fiával, ellene fordult az internet

A testépítő anyuka szerint teljesen természetes bikiniben mászkálni, akinek ezzel baja van, az nézzen magába.
Anya-fia fotó bikiniben

A négygyermekes bodybuilder anyuka, Sophie Guidolin posztolt egy képet, amelyen az éppen 15. szülinapját ünneplő fiával pózol. Ez teljesen ártatlanul hangzik, ám elkövetett egy megbocsájthatatlan hibát: 

bikiniben volt.

Mármint az internet szerint megbocsájthatatlan. Többek azt írták, hogy elfogadhatatlan ez a fotó, mert szerintük a 32 éves nő szexizik a fia mellett, de ő visszavágott azzal, hogy ő gyakran hord gyerekei előtt bikinit, mert „a test egy normális dolog”írja a 24.hu. Különben is, egy tengerparti városban élnek, a bikini ott teljesen elfogadott – érvelt a nő. 

Miután a képre záporozni kezdtek a kommentek, az anyuka a posztot utólag szerkesztve védte meg magát. Elmondta: nincs problémája a gyerekek előtt bikiniben mutatkozni, hiszen nem szexualizálja magát, akinek pedig ez nem tetszik, annak érdemes lenne magába nézni és megfejteni, miért szexualizálja egy nő testét ahelyett, hogy szimplán egy anyát és a fiát látná.

A bikinivel és a képpel egyébként szerintünk sincs baj; azzal már sokkal inkább, ha egy cég bikinis fotókat kér recepciós munkára jelentkező nőktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top