nlc.hu
Család

Véletlenül tudta meg a házaspár, hogy unokatestvérek, gyerekeik is születtek

Véletlenül tudta meg a férj és a feleség, hogy unokatestvérek, miközben első gyermeküket várták

A baba nevéhez kerestek inspirációt, mikor fény derült a rokoni szálakra.
Unokatestverek hazassaga

Marcella Hill lelkesen osztotta meg TikTok-videóit, melyek között megtalálható az is, amiben elmeséli, hogy férjével véletlenül fedezték fel, hogy harmad-unokatestvérek

Arról, hogy rokoni szálak fűzik őket össze, egészen addig nem sejtettek semmit, míg meg nem fogant az első gyermekük, akiknek különleges nevet szerettek volna választani. Hogy ezt megtalálják, úgy döntöttek, körülnéznek a felmenőik között, hátha viselt már valaki olyan nevet a családjukban, ami megtetszhet nekik.

„A kanapén ülve böngésztem a családfámat, és olvasgattam a neveket” – mesélte Marcella. „A férjem meglepődve, de akkor még viccelődve konstatálta, hogy több felmenőnket is ugyanúgy hívták” – folytatta az asszony, aki először azt hitte, hogy szíve választottja véletlenül az ő fiókjába lépett be a családfakutató oldalon. 

Kiderült, hogy nem erről van szó: tüzetesebben átvizsgálták a rokonságot és rájöttek, hogy bizony akad némi egyezés: kiderült, hogy Marcella nagypapája és a férje nagymamája unokatestvérek voltak. Idősebb rokonaikat gyorsan kifaggatták, és válaszaik megerősítették a gyanút. 

Követőik joggal szegezték nekik a kérdést: „Hogyhogy nem derült fény minderre az esküvőtök napján, amikor mindenki meghívja a családtagjait?” Ennek nagyon egyszerű oka van: nagyon szűk körű, kis esküvőt tartottak, egy szerdai napon szaladtak be a városházára két tanúval, hogy kimondják az igent, vagyis szó sem volt meghívott családtagokról és hatalmas lagziról.

Marcella aztán továbbgondolta a kérdést: „Tegyük fel, hogy a nagyszüleink találkoznak az esküvőn és kiderül, hogy távoli rokonok vagyunk. Mégis, mit tehettünk volna?” 

Több hozzászóló is megerősítette, hogy ez a rokonsági kapcsolat nem okoz gondot a gyermekvállalásban és teljesen legális is, így valójában nincs okuk aggodalomra. Valaki aztán felvetette, hogy II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg is pont ilyen rokoni kapcsolatban álltak egymással.

Felfedezésük ellenére Marcella és a férje továbbra is együtt vannak és boldogok, azt, hogy van néhány közös rokonuk, csak érdekességképp osztották meg a világgal.

Forrás: Via, Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top