nlc.hu
Család

DNS-tesztből tudta meg a házaspár, hogy unokatestvérek.

Három gyerek és 10 év házasság után tudták meg, hogy unokatestvérek

A házaspár DNS-tesztekből jött rá, hogy rokoni kapcsolatban állnak egymással.
A montázson Celina Quinones, és korábban a férjével, akiről kiderült, hogy az unokatestvére

Egy háromgyerekes házaspárról kiderült, hogy unokatestvérek, miután DNS-teszteket csináltattak, hogy többet megtudjanak a családfájukról.

A coloradói Celina Quinones egy TikTok-videóban mesélte el a történetét, és kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Elmesélte, hogy 2006-ban ismerkedett meg a férjével, Joseph Quinonesszel, találkoztak a családjaik is, de senki sem gyanakodott arra, hogy rokonok lennének. Később megtartották az esküvőt, és bár akkor már feltűnt, hogy a nagymamáik nagyon hasonlítanak egymásra, senki nem gondolt semmi rosszra. „Nem gondoltunk erre – mondta Celina. – Soha nem láttam őt családi összejöveteleken, temetéseken vagy esküvőkön.”

Már 10 éve voltak házasok, amikor a MyHeritage oldalon keresztül megcsináltatták a DNS-teszteket, és alig tértek magukhoz az eredménytől, amely szerint unokatestvérek.

„Sokkot kaptam. De mindez azután történt, hogy már van három gyerekünk, és mindegyikük egészséges” – mondja Celina a két fiukra, akik 15 és 13 évesek, valamint 10 éves lányukra utalva. – Tíz ujjuk, tíz lábujjuk van, de ez egyszerűen sokkoló volt.”

 

Az ingatlanközvetítőként dolgozó nő erősen elgondolkodott, hogy ezek után nem kellene a férjével együtt lennie, és el kellene válniuk. Joseph azonban nem aggódott ennyire az eredmény miatt, szerinte ez nem nagy ügy. Végül Celina is arra jutott, hogy együtt kell maradniuk. „Most már semmit sem tehetünk. Nem fogom hagyni, hogy a »vérünk« közénk álljon” – fogalmazott.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Celina és a férje pontosan milyen fokú rokonságban állnak egymással. A DNS-tesztek csak annyit állapítottak meg, hogy valahol a másod- és hetedik unokatestvérek közötti kapcsolatban vannak, így a legközelebbi közös rokonuk egy dédszülő lehet.

A nő azt mondja, a sokkoló felfedezés után egy időre felfüggeszti a családfája kutatását, de reméli, hogy egyszer majd megismeri azt a felmenőt, aki összeköti őt és Josephet.

(People)

(Kiemelt kép: TikTok/realestatemommas)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top