nlc.hu
Család

Magassarkúban fotózza magát a kínai cipőárus

Tűsarkúban videózza magát egy kínai férfi, viszik a cipőit, mint a cukrot

Sajátos reklámfogást dolgozott ki, amivel kilóg a tömegből.
Kínai férfi magassarkúban

A 41 éves kínai férfi egyedülálló módszerével igazi bombát robbantott, annyi cipőt vesznek tőle, hogy alig győzi csomagolni a lábbeliket.

Mint a legtöbb vállalkozónak, az utóbbi időben neki is csökkenni kezdett a forgalma, ennek megállítására kellett kitalálnia valamilyen sajátos eszközt. A legfőbb célja az volt, hogy kilógjon a tömegből, és minél többen felfigyeljenek rá (és a portékáira) még akkor is, ha ehhez bohócot kellett magából csinálnia.

A vásárlók imádják a magassarkút viselő férfit, aki nemcsak sétál, de szalad, futópadon tréningezik, táncol és ugrándozik is a női cipőkben. A TikTokon több mint 1,2 megrendelőt szerzett magának, és egy hónap leforgása alatt több mint 332 millió forint ütötte a markát.

Videói nemcsak a remélt sikert hozták meg neki, hanem jelentősen túl is szárnyalták azt. A férfi nem mindig volt ilyen sikeres, kitartása azonban meghozta a gyümölcsét: korábban függönyöket, majd tortákat próbált értékesíteni, de mindkétszer belebukott az üzletbe.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top