nlc.hu
Család

Élő és halott állatokkal dekorálta az esküvőjét egy menyasszony

„Ilyen undorító esküvőt még nem láttam!”

Szétszedték a menyasszonyt, aki állatokkal dekorálta az esküvőjét.
állatokkal dekorált esküvő

Megállíthatatlan népharag zúdult arra a menyasszonyra, aki vadvilág témakörű esküvőt álmodott meg magának, és a tökéletes kivitelezés érdekében élő és halott állatokkal dekorálta egybekelésük helyszínét. Naomi Widmer, az ara nemet mondott a hagyományos virágcsokrokra, és helyettük élő kisnyuszikat adott a koszorúslányok kezébe.

De nem ez volt az egyetlen húzása, amivel kiakasztotta a követőit: két kitömött szarvas volt az egyik leglátványosabb díszítőelem, de a vadvilági motívumok a menyasszony fátylán is visszaköszöntek. 

A koszorúslányok és a vőfély is sötétlila és terepmintás ruhát viselt, a férfiak pedig harisnyakötőt is kaptak, hogy még extrémebbé váljon a megjelenésük.

Az esküvőn készült videót Naomi büszkén töltötte fel a TikTokra, maga sem számított arra, hogy rövid időn belül ezrek lesznek kíváncsiak rá. Igaz, nem azért, mert annyira tetszett nekik, hanem épp ellenkezőleg! Ha mindez nem lenne elég, az esküvőn időnként lövéshangok dördültek el, ami még bizarrabbá tetté az összhatást.

Ezt látva a kommentelők sem fogták vissza magukat:

„Az állatok nem esküvői kellékek! Ez több, mint borzalmas!” – írta egyikük.

„Képtelen lennék arra, hogy dekorációs elemnek használjam az állatokat. Ilyen undorító esküvőt még nem láttam!” – tette hozzá egy másik.

„Nekem pont ilyen nyuszijaim vannak, és tudom, hogy utálják a tömeget, a hangzavart. Nekik ez igazi kínzás volt, biztosra veheted!” – fűzte hozzá egy harmadik.

„Tengerimalacaim vannak, és felelős állattartó vagyok. Hogy juthatott eszébe ilyennek kitenni ezeket a szegény édes nyuszikat?!” – fakadt ki egy sokadik hozzászóló.

Esküvőjüket gyorsan „a valaha volt legrosszabb esküvőnek” titulálták, és durván kigúnyolták az interneten.

@naomiwidmer throwback to when my daughter and best man sang this for me on my wedding day #wedding #daughter #bestman #camo ♬ original sound - NaomiWidmer

Forrás: Via, Nyitókép: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top