nlc.hu
Család

DNS-teszttel derítené ki a kislány, létezik-e a Mikulás

DNS-vizsgálatot kért a rendőrségtől egy kislány, hogy kiderüljön, létezik-e a Mikulás

A kislány azt kérte, hogy egy félig megevett kekszen végezzenek DNS-vizsgálatot, hogy végre kiderüljön az igazság.
A montázson a Mikulás és zacskókba tette ételmaradékok

Nem mindennapi feladat elé állította a Rhode Island állambeli Cumberland rendőrségét egy 10 éves kislány: azt szeretné kinyomozni, hogy a Mikulás valóban létezik-e.

Scarlett Doumato gondosan bezacskózva elküldte azokat az ételeket, amelyekbe beleharapott náluk a Mikulás, amikor karácsonykor ajándékot vitt neki. A kislány egy levelet is írt az egyenruhásoknak:

Kedves Cumberlandi Rendőrkapitányság, mintát vettem a süteményből és a répából, amelyeket a Mikulásnak és a rénszarvasoknak hagytam karácsony este. Tudnának DNS-mintát venni, hogy megnézzük, tényleg létezik-e a Mikulás?

– írta Scarlett.

Szerencsére a rendőrség is vette a lapot, a rendőrkapitány azonnal ráállította a legjobb nyomozóit az ügyre. Matthew Benson rendőrfőkapitány közleményt adott ki, amelyben megdicsérte Scarlettet, hogy milyen alaposan becsomagolta a bizonyítékokat, és mennyire jó érzéke van a nyomozói munkához. Arról is tájékoztatott, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiderítsék az igazságot.

Miközben a szakértői vizsgálatok eredményére várnak, a rendőrök már fel is vették a kapcsolatot a kislánnyal, Tájékoztatták, hogy további bizonyítékokat gyűjtöttek be arról, hogy a piros ruhás személy valóban a környéken járt karácsonykor: egy biztonsági kamera felvételt készített egy rénszarvasról, egy szemtanú pedig látott valakit, akire illik a Mikulás személyleírása.

A rendőrség kedves gesztusa a kommentelők szívét is meglágyította, sokan köszönetet mondtak a rendőrfőnöknek, hogy mindent megtett a gyerekért, és segít megtartani a karácsony varázsát.

(LadBible)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, fotók: Unsplash; Facebook/Cumberland Police Department)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top