nlc.hu
Család

Tűzoltók mentették ki a liftbe szorult menyasszonyt és vőlegényt

Beszorultak a liftbe, majdnem lemaradtak a saját lagzijukról

Lesz mit mesélni az unokáknak!
Liftből kimentett házaspár

Az ifjú házasok a saját lagzijukra tartottak egy észak-karolinai hotelben, amikor a lift megviccelte őket. A kiszabadításuk még a sokat látott tűzoltóknak is feladta a leckét, így kis híján lemaradtak a saját lagzijukról.

Panav és Victoria Jha azt mesélte, hogy a felvonó megállt két emelet között, és úgy nyílt ki az ajtaja, amiből egyből látták, hogy valami nincs rendjén. Megnyomták a vészcsengőt, így hamar meg is érkezett a segítség, azt azonban nem tudták, hogyan szabadíthatnánk ki a friss házasokat a fülkéből.

Mint a mentést vezető parancsnok elmondta, mindent bevetettek, amit beragadt liftek esetén szoktak, de egyik módszer sem vezetett eredményre. Nem maradt más lehetőségük, mint egy felsőbb emeletről kötelet engedni a fülkébe szorult férjnek és feleségnek, és egy heveder segítségével kimenekíteni őket.

Az újdonsült házasok két és fél órát töltöttek a liftben, mint mondták, őrült fordulat volt ez a nagy napjukon, amin utólag jól szórakoznak.

Forrás: Via, Fotó: YouTube pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top