nlc.hu
Család

Táncolt felesége temetésén a gyászoló férj

Az utolsó tánc: a gyászoló férj a Szerelem című dalra táncolt felesége temetésén

Megható jelenet játszódott le a francia tanárnő temetésén, férje úgy táncolt, mintha együtt lennének.
A meggyilkolt tanárnő, Agnes Lassalle férje, Stephane Voirin táncol a koporsó mellett Agnes Lassalle francia tanárnő temetési szertartásán a délnyugat-franciaországi Biarritz Sainte-Eugenie templomában 2023. március 3-án

Hétfőn temették el Agnes Lassalle francia pedagógust, akit néhány napja az egyik diákja késelt halálra a San Juan de Luz egyik katolikus iskolájában.

A búcsúztatás templomi része megszokott forgatókönyv szerint zajlott Biarritzban, ám miután a koporsót kivitték a templom elé, megható jelenet játszódott le.

Felcsendült Nat King Cole LOVE című dalának francia változata, majd a gyászoló férj, Stéphane Voiron táncolni kezdett, mintha elhunyt feleségével lejtené, és sokan csatlakoztak hozzá.

Az 52 éves spanyoltanárt minden konfliktus nélkül, szó nélkül szúrta meg az osztályterembe belépő 16 éves tanuló február 22-én. A rendőrség a diákot őrizetbe vette, a fiú elmondása szerint hangokat hallott, ezért támadt rá a tanárra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top