nlc.hu
Család

Hopp Csilla L.L. Juniorról: "Kiállok Laci mellett"

Hopp Csilla L.L. Juniorról: “Kiállok Laci mellett”

Körtvélyessy Kinga a válóperes tárgyalás előtt nyilatkozott. Ennek hallatán L.L. Junior az Instagramon osztotta ki a feleségét. A zenész szerint Kingának irreális anyagi elvárásai vannak.

Körtvélyessy Kinga a válóperük legutóbbi tárgyalása előtt arról beszélt, hogy aggódik a jövő miatt, amivel kihúzta a gyufát L.L. Juniornál. Viszont a zenész volt párja, Hopp Csilla szerint Junior kiváló apa, lehet rá számítani – írja a Blikk

Hopp Csilla kiáll L.L. Junior mellett

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Kiállok Laci mellett, de mélyebben nem szeretnék belefolyni a csatározásukba, hiszen ez az ő magánügyük. Az biztos, hogy jó apuka, nem tudok rá rosszat mondani. Remélem, a két gyermek érdekében mihamarabb megegyeznek, hogy ők ne sérüljenek ebben a helyzetben….Lacikával rendszeresen tartják a kapcsolatot még most, a külföldi munka során is. Soha nem akadályoztam a kapcsolattartást vagy a láthatást, akkor beszélnek egymással, amikor csak akarnak. Kiegyensúlyozott a viszonyunk, mindent korrekten meg tudunk beszélni” mondta L.L. Junior egykori párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top