nlc.hu
Család

Oltatlan férfiak spermájára licitálhatnak egy amerikai közösségi oldalon

Oltatlan férfiak spermájára lehet licitálni egy Trump-közeli oldalon

Ezzel a cseppet sem mindennapi újítással próbálnak kitűnni a szélsőjobbos közösségi oldalak tömegéből.
sperma formájú kanál

Az RTL lett figyelmes arra a cikkre, melyben arról írnak, hogy a Gettr, az egyik a számtalan szélsőjobbos közösségi médium közül azt találta ki, hogy olyan spermapiacot hoz létre, ahol oltatlan férfiak bocsáthatják áruba a spermájukat.

A platformon árveréseket tarthatnak az oltatlan férfiak, majd a legmagasabb ajánlatot tevőnek el is adhatják hímivarsejtjeiket. A lap forrásai arról beszéltek, hogy a cég részvényesei egy tesztelési módszert is ki akarnak fejleszteni, hogy tényleg csak oltatlanok árulhassák a spermájukat.

A tervvel kapcsolatban többen is kétségeiket fejezték ki, szerintük ugyanis „elképesztően kínos”, és valószínűleg nem is fog működni, hiszen a világ számos országában komoly korlátozások vonatkoznak a spermaárusításra.

Egy forrás így jellemezte a tervet: „jó ideje a legelborultabb dolog, amit a Trump-barát közösségi média kitermelt, és ez tényleg elmond valamit”.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top