nlc.hu
Család

Továbbra sem találják az eltűnt, mözsi kisfiút

Továbbra sincs meg a hétfőn eltűnt, mözsi kisfiú, az édesanyja nem adja fel a reményt

Az édesanyja nem adja fel a reményt.

Továbbra is keresik a hétfőn eltűnt hatéves mözsi kisfiút, Nyári Gergő Dávidot . Ahogy azt az nlc is megírta, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tegnap a Facebookon osztott meg felhívást az eltűnt kisfiúról. Mint írták, a 6 éves kisfiú délután öt óra körüli időben tűnt el Tolna-Mözs Temető utcai otthonukból! Gergő az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó. 

Eltűnt kisfiúA kisfiú Édesanyja az utolsó pillanatig bízik abban, hogy nem történt semmi baj.

A kisfiam élni akar. Fulladással született, többször is újra kellett őt éleszteni. Ha azokat túlélte, akkor ezt is túl fogja. Nagyon szeret sétálni, és amikor tegnap délután fél öt körül felkelt az alvásból, kiment az udvarra egy kicsit. Sajnos a hatalmas szél kivágta a kertkaput, így tudott kijutni az utcára“– mesélte sírva az édesanya a Blikknek.

A pszichológusa szerint, aki szintén a helyszínre érkezett, Gergő most úgy viselkedik, mint egy sebzett vad. A kereső emberek inkább megrémítik és menekül a hangok elől, valószínűleg tegnap este is inkább távolabb futott, amikor meghallotta, hogy az ő nevét kiabálják. A kisfiú felkutatásában eddig több százan vettek részt. Az ország számos pontjáról érkeztek kutatómentők és önkéntesek, akik segítették a rendőrök és a polgárőrök munkáját.

A kutatócsoport eddig nem járt sikerrel

A helyszínen időközben a TEK emberei vették át az irányítást, és bár éjjel mínusz egy fok volt, ráadásul az orkánerejű szél a hőérzetet még inkább csökkentette, ennek ellenére a kutatóegységek nem adják fel. Minden romos házat, minden elhagyatott pajtát átkutatnak, de eddig sem a helikopterrel, sem a hőkamerával nem bukkantak Gergő nyomára. Egy mentőautó is a helyszínen várakozik, mert ha megtalálják a kisfiút, azonnal ellátásra lesz szüksége, egészen biztosan a kihűlés szélén lesz.

Floyd, a keresőkutya több alkalommal is egy elhagyatott házhoz vezette vissza a kutatócsapatot, de sajnos nem hozott eredményt a kutatás. A közeli halastavat is átkutatta a TEK búváregysége, és előtte már néhány helyi lakos is kereste a kisfiút az alig pár fokos vízben, – eredménytelenül.

Aki bármilyen információval rendelkezik a fiú eltűnésével kapcsolatban, értesítse a rendőröket a 06-74/501-106-os számon vagy a 112-es segélyhívón!

Eltűnésekor szürke pulóvert és kék nadrágot viselt, most is nagy erőkkel keresik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top