nlc.hu
Család

Úgy tett, mintha szegény lenne, hogy ne kelljen a családjának pénzt adni

Megelégelte a családja lehúzását, szegénynek tettette magát a milliomos

Szorgalmasan tanult egy külföldi egyetemen, aztán szuper állást kapott. A bankszámlája egyre csak hízott, a családjával mégsem akarta megosztani a vagyonát.
szegénynek adja ki magát a milliomos

Ezt a drasztikus döntést azért hozta meg, mert amikor őszintén elmondta a rokonainak, hogy mennyire szalad a szekere, egyre többször kértek tőle pénzt. Eleinte bele is ment ebbe a játszmába, ám mikor kezdett egyre nagyobb mértéket ölteni a lehúzás, úgy határozott, hogy inkább szegénynek adja ki magát.

Mikor látogatóba érkeztek hozzá a családtagjai, elvárták, hogy ő fizesse az utazást és a szállást, sőt az étkezéseket is neki kellett állnia. „Nekem minden látogatásuk után szorosra kellett húznom a nadrágszíjat, mert annyit kellett rájuk költenem. Sosem viszonozták ezt, amikor én utaztam haza, sőt kifejezetten elvárták, hogy ajándékokkal állítsak be hozzájuk” – fejtegette a Redditen.

Rájött, hogy jobban teszi, ha pár lépés távolságot tart a családjától és nem számol be nekik minden apró sikeréről. Bár karrierje egyre szebben ívelt felfelé, a hozzátartozóinak azt mondta, hogy lefokozták és nélkülöző életet él. A rokonok szerencsére így is kíváncsiak rá, elvárásaikat azonban jóval lejjebb adták. 

„Azokra a napokra, amikor hozzám jönnek, kibérelek egy leharcolt lakást, régi ruhákat veszek elő és úgy teszek, mintha szegény lennék. Szerencsére semmit sem sejtenek a piszkos titkomból, így rengeteget spórolhatok” – mondta zárásképp a ravasz milliomos.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top