nlc.hu
Család
Ragasztószalaggal hallgattatott el egy diákot az angoltanár

Ragasztószalaggal tekerte be egy gyerek száját a tanár, mert nem maradt csendben órán

Nincs könnyű dolga a mai pedagógusoknak a tizenévesekkel, mégis van egy határ, amit szerintünk nem lenne szabad átlépni.
csend

A 11 éves Brady rendszeresen zavarta a tanórákat, ezért a reményvesztett tanár azt látta a legjobb megoldásnak, ha ragasztószalaggal tekeri be a szófogadatlan fiú száját. Miután a gyerek szülei tudomást szereztek az esetről, azonnal követelték a tanár felfüggesztését.

Az Észak-karolinai iskolából küldött magáról egy szelfit az anyukájának a kétségbeesett kamasz, azzal a szöveggel, hogy nem tudja, mi tévő legyen. Az anyuka nem hitt a szemének, akkor pedig végképp megbotránkozott, mikor megtudta, hogy nem a fia osztálytársai űztek tréfát Bradyvel, hanem a tanára, Dawn Felix büntette meg így. 

Mielőtt a fia segítségére sietett volna, közösségi oldalán is megosztotta a gyerek fotóját és beszámolt róla, milyen fegyelmezési módszereket alkalmaznak az iskolában. Szerette volna felhívni a szülők figyelmét arra, hogy vigyázzanak nagyon a gyerekeikre és a tanárokat is arra kérte, hogy bánjanak kíméletesebben a tanulóikkal.

„Felix tanárnő sosem jelezte nekem korábban, hogy gond lenne a fiam viselkedésével. Ha így tett volna, azonnal megtettem volna a szükséges lépéseket, hogy javítsunk a helyzeten. A jegyei jók voltak és a tanárai sem panaszkodtak rá, ezért álmomban sem gondoltam volna, hogy megbüntetik” – fejtegette az édesanya.

Az angoltanár nem vesztegette az időt arra, hogy a szülőkkel konzultáljon, ehelyett úgy döntött, hogy kézbe veszi az irányítást és drasztikus módszerrel vet véget a csínytevésnek. Rengetegen álltak Brady szülei mellé, így a sajátos büntetést alkalmazó pedagógusnak nem volt más választása, mint önként távozni az iskolából.

 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top