nlc.hu
Család

Megmentették az életét, most jótékonykodásba kezd

Megmentették az életét Zalaegerszegen, most jótékonysági árverést szervez

Lenyelte a fogszabályzója drótját, ami kilyukasztotta a vastagbelét. Most meg akarja hálálni, hogy a zalaegerszegi sürgősségin megmentették az életét.
Gera Zoltán meze

Dr. Kövesi Csaba egyik nagy ékessége volt a 22-es számú mez, amit Gera Zoltán a West Bromwich Albion játékosaként viselt a 2011-2012-es szezonban. A büszke tulajdonos most megválna a szerzeményétől, amit licitre bocsát, a befolyó összeget pedig a Zalaegerszegi Általános és Érsebészetért Alapítványnak adná, hálából azért, hogy a kórházban megmentették az életét.

Sikerült lenyelnem a fogszabályzóm leszakadt 6,5 centis drótját, mely kilyukasztotta a vékonybelemet. Bejöttem Zalaegerszegre a sürgősségire, ahol a CT vizsgálat után azonnal toltak a műtőbe, és sikeresen megoperáltak, megmentették az életemet. Majd ezek után 6 napig ápoltak, és láttak el a sebészeti osztályon.

Az élete megmentésén túl Kövesi doktor olyan kedvességgel, figyelmességgel és példaértékű emberi magatartással találkozott a kórház dolgozói részéről, hogy azt mindenképp szeretné meghálálni. Mivel tisztában van az egészségügy nehéz helyzetével, jótékonykodással próbál segíteni. Aki szeretne licitálni, az a Trollfoci Facebook-oldalán találja meg a pontos szabályokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top