nlc.hu
Család

A nyaralást választották a nagyszülők az unokázás helyett

A nagyszülők nyaralásán indult be a lányuk szülése, eszük ágában sem volt hazamenni

Hatalmasat csalódott a szüleiben egy fiatal anyuka.
nagyszülők nyaraláson

A családi csatározásba került nagypapa próbált a neten utánajárni annak, mit gondolnak a döntésükről mások: szerintük is szörnyű hibát követtek el a feleségével azzal, hogy nem hagyták félbe a nyaralásukat, hogy ott lehessenek az unokájuk érkezésénél?

Hat napja sütkéreztek Mexikó napfényes partjain, és még hátra volt a vakációból nyolc nap. Az álomutazást egy éven át szervezték és alig várták, hogy elérkezzen az indulás napja. Hosszú ideig spóroltak rá, és még azelőtt lefoglalták a szállást és a repülőjegyet, hogy a lányuk teherbe esett volna. 

A telefonhívás a vejüktől érkezett, aki izgatottan értesítette őket, hogy hamarosan világra jön az első gyermekük, és azt szeretnék, hogy felüljenek az első gépre, hogy mielőbb láthassák az unokát. A baba érkezését három héttel későbbre jósolták az orvosok, ezért az idős pár egy percig sem gondolt arra, hogy félbe kell majd szakítaniuk a vakációt.

Nem sokkal később a lányuk is felhívta őket és kérlelni kezdte a szüleit, hogy térjenek vissza, mert nagyon tart a szüléstől, de a leendő nagyszülők kerek perec kijelentették, hogy nem látnak neki a csomagolásnak. A kismama ekkor dühbe gurult és bontotta is a vonalat.

Az éjszaka közepén ismét kereste őket a vejük, informálni akarta őket arról, hogy sürgősségi császármetszést kellett végezni a lányukon, de a nagyszülők nem vették fel a telefont, mert az igazak álmát aludták. Reggel azonnal visszahívták az újdonsült szülőket, akik nagyon mérgesek voltak rájuk. Az unokának és az anyukának szerencsére nem esett baja, az új hírekről azonban már csak a közösségi oldalakon megosztott fotóknak köszönhetően értesültek, ugyanis teljesen elzárkóztak a közeledésüktől az újdonsült szülők. 

A kínos helyzetbe került nagypapa azt mondta, nem értik a lányuk felháborodását: akkor sem értek volna haza a baba születésére, ha azonnal útra keltek volna, az a pár nap, amit ráhúztak még a nyaralásra tehát igazából nem oszt, nem szoroz. 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top