nlc.hu
Család

Néhány nap különbséggel kellett megszerveznie az esküvőjét és felesége temetését

Néhány nap különbséggel kellett megszerveznie az esküvőjét és szerelme temetését

Tiniként szerettek egymásba, két gyermekük is született.

Dave McLoughlin 19 év után feleségül vette szerelmét. A pár egy kórház kápolnájában házasodott össze, és Michelle Crowe öt nappal később elveszítette a mellrákkal folytatott küzdelmét.

A kétgyermekes anyuka néhány hónappal második fia születése után talált egy csomót mellében, majd tavaly szeptemberben meglett a diagnózis, és azonnal elkezdték a kemoterápiát, majd februárban meg is műtötték. Sajnos így sem sikerült megmenteni az életét, a rák áttétet képzett, Michelle Crowe március 25-én elhunyt. 

Dave McLoughlin és Michelle Crowe esküvője

Fotó: SWNS/Profimedia

Dave még 2016-ban kérte meg Michelle kezét, de szüleik elvesztése miatt úgy döntöttek, várnak az esküvővel. Majd amikor az egyik ápolónő megkérdezte, nem szeretnének-e a kórházban összeházasodni, igent mondtak.

„Szeretnék köszönetet mondani a kórház dolgozóinak. Nem így képzeltük el a nagy napot, de ők mindent megtettek azért, hogy csodálatos esküvőnk legyen” – emlékezett vissza Dave McLoughlin, aki még mindig nem tudta feldolgozni szerelme elvesztését, még mindig nem tudatosult benne teljesen, hogy Michelle nincs többé. „A kedvenc elfoglaltsága az volt, hogy kiül a kertbe zenét hallgatni. A halála óta nem bírtam meghallgatni egyetlen dalt sem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top