nlc.hu
Család
Emberrablásnak álcázta a lánykérést egy férfi - videó

Emberrablásnak álcázta a lánykérést, ezzel sokaknál kicsapta a biztosítékot – videó

A család is be volt avatva a nem éppen hagyományos lánykérésbe.

Adam Rizk úgy döntött, hogy libanoni útjuk során megkéri barátnője, Vanessa Moujalli kezét, ám ahelyett, hogy egy gyertyafényes vacsora közben tette volna fel a nagy kérdést, egy nem éppen szokványos helyzetben történt meg a lánykérés.

Mint a videón is látszik, Vanessa Moujallit fegyveres férfiak rángatják ki egy autóból, majd bekötik a szemét, és a szemmel láthatóan zaklatott állapotban lévő nőt beletuszkolják egy másik járműbe. Ezzel elviszik a lánykérés helyszínére, ahol végre leveszik a sálat a szeméről, és ott áll barátja egy csokor virággal, majd megkéri megdöbbent párja kezét.

@tahlzyy_ The most controversial proposal ever #fyp #engagement ♬ original sound - Tahli

Rizk nővére szerint három hónapig szervezték az emberrablásnak álcázott lánykérést, és hozzátette, mivel a pár rendszeresen szokott csínyeket elkövetni egymással szemben, ezért pattant ki ez az ötlet testvére fejéből. 

A TikTok-videóhoz érkezett hozzászólások alapján sokak szerint a vőlegény elvetette a sulykot. „Nem azért sír, mert megkérték a kezét, hanem azért, mert azt hitte, meg fog halni és az egész élete lepergett a szeme előtt” – írta az egyik kommentelő. „Ha igazán szeretsz valakit és vele akarod leélni az életed, akkor soha nem teszed ki ilyesminek” – jegyezte meg egy másik illető. 

Emberrablásnak álcázott lánykérés

Fotó: TikTok/tahlzyy_

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top