nlc.hu
Család
A stégen kérte meg kedvese kezét a horgász - videó

Horgászat közben, a stégen kérte meg kedvese kezét a pecás – bájos videó

Az már másodlagos, hogy halat fogtak-e.

Az éjszakai horgászat kellős közepén, a stégen kérte meg szerelme kezét egy pecás az alcsútdobozi Diana és Zoltán Horgásztó és Pihenőparkban. A romantikus jelenetről videó is készült – amit a Pecaverzum szúrt ki a TikTok-on – az egyik, titokban beavatott barátjuk ugyanis mindent rögzített. 

Látható, hogy a felvételen a horgász egyszer csak fel a horgásszékből, odalép párjához, átöleli a mit sem sejtő kedvesét, majd a zsebéből előhúzza a gyűrűt és letérdel. Párjának először fülig ér a szája, majd elérzékenyül, amikor az ujjára húzzák az ékszert.

@vm_fishing ✅Úgy néz ki a Diana&Zoltán tóról mindenki élete fogásával távozik☺️💍 Hatalmas Gratula az egész horgásztó nevében❤️‍🔥🎣 #horgászat #fishing #foryou #neked #foryoupage #fishinglife #proposal #yesorno #💍 #💍❤️ #❤️ ♬ When a Man Loves a Woman - Michael Bolton

A szerelmesek hosszú ölelése és csókja pedig csakis arra utalhat, hogy igennel válaszolt.

„Hatalmas gratula az egész horgásztó nevében!” – olvasható a posztban.

Víz mellett amúgy nem túl célszerű a lánykérés, mert a tervezettnél kicsit másképp is alakulhat. Korábban már volt arra példa Kansas Cityben, hogy miután a barátnője kezét megkérő fiatalember letérdelt kedvese elé egy parkban található hídon, és kinyitotta az ékszerdobozt, a 3 ezer dolláros gyűrű kicsúszott, majd a padló egyik résén át a vízbe esett

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top