nlc.hu
Család

Lánykérés a földbe szántva

Traktorjával szántotta bele a földbe a lánykérés szövegét Róbert

Egy 600 méter hosszú felirat volt olvasható Lovasberény határában.

Traktor és drón is kellett ahhoz a monumentális felirat elkészítéséhez, amivel egy lovasberényi férfi megkérte barátnője kezét. Róbert GPS-koordináták segítségével, traktorjával szántotta be a földbe a 8 focipálya méretű, “Hozzám jössz, babuci?” feliratot – számolt be a Tények

Barátnőjét elcsalta a helyszínre és egy drón segítségével mutatta meg neki alkotását, majd letérdelt elé.

Íme a földbe szántott lánykérés! - Forrás: TV2 / Tények - videó

Íme a földbe szántott lánykérés! – Forrás: TV2 / Tények – videó

A lány meghatódottan mondott igent. “Először majdnem kiestem az autóból, annyira hihetetlennek tűnt, és az, hogy ez nekem szól? Ez most tényleg megtörténik? Elkezdtem sírni, aztán persze letérdelt és megkérdezte, hogy hozzá megyek-e feleségül?” – árulta el a Tényeknek Bokor Tímea.

A lovasberényi szerelmespár a lánykérés után - Forrás: TV2 / Tények

A lovasberényi szerelmespár a lánykérés után – Forrás: TV2 / Tények

A nem mindennapi lánykérés előkészületei 5 órán át tartottak, Robi – aki egy mezőgazdasági vállalkozást működtet-  ennyi idő alatt készítette el a feliratot. “Egy ismerősöm segített nekem, aki jártas a GPS-rendszerekben, és akkor vele raktunk össze egy ilyen kormányzási tervet, amit be tudtunk táplálni egy robotkormányba, és ezzel csináltuk meg a feliratot” – mesélte Bori Róbert, aki ezután csaltak el a párját a helyszínre, akinek azt mondta, hogy vadbetörés volt a földeken, és megkérte, hogy figyelje a drón képernyőjét, míg megkeresi, hol lehetnek az állatok.

Miután a drón felemelkedett, Tímea meglátta a kérdést. Azonnal igent mondott.

Nemrég – több ezer ember előtt – a debreceni stadion gyepén kérte meg szerelme kezét egy fiatalember. Azzal csalta ki barátnőjét a Magyar Kupa mérkőzésre, hogy már régen voltak LOKI-meccsen és elintézte, hogy a lány végezheti el a kezdőrúgást. Ez ugyan nem sikerült neki, de a nem mindennapi lánykérés megtörtént.

Kiemelt fotó forrás: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top